Skip to main content

Orijentisani prema moru, ljudi našeg podneblja ne čekaju uvek leto da bi obišli neku obalu. Godišnji odmori se svakako na vreme planiraju, a naš sajt je tek jedan alat koji im pomaže da naprave pravi izbor destinacije.

Na sajtu su ideje, kao i detaljno analizirani podaci po kojima ljubitelji Halkidikija tačno mogu da predvide plan putovanja i troškove bilo da se radi o letovanju ili o putu za praznike, čak i oročenom izmeštanju iz svakodnevice i okruženja, a to se posebno odnosi na ljude koji imaju remote poslove.

Ideja vodilja za sajt je od početka jasna – da na jednom mestu formiramo bazu podataka o smeštaju na Halkidikiju koji će po više kriterijuma da se razlikuje i da na taj način pružimo široko informativno polje na kojem će mnogi posetioci naći baš ono što im najviše godi i odgovara.

Sajt je nastao 2017. godine, ali ovih meseci doživljava svoj preobražaj, jer smo bili svesni njegovih slabosti koje smo redizajnom prevazišli. Broj posetilaca sajta nije opao, ali smo njegovo korišćenje znatno pojednostavili, a sve u cilju unapređenja iskustava kako posetilaca, tako i vlasnika smeštaja.

Ukoliko ste naš saradnik od početka onda smo prilično uvereni da Vam ovim sajtom donosimo znatne olakšice u budućoj komunikaciji sa turistima, a ako to niste onda se nadamo da će Vam se dopasti lak i privlačan način komunikacije, kada upiti, a potom i rezervacije bivaju direktno razmenjeni putem mejla između Vas i posetilaca/turista.

Paralelno sa pričama u vidu reportaža i putopisa, kojima informišemo i ukazujemo na atraktivnost ovog dela Grčke, teku i pažljivo kreirane kampanje putem više kanala, društvenih mreža svakako (od početka smo u zbiru na svim mrežama brojali i do 33.000 pratilaca), ali i putem mejla, kao i posredstvom Google marketing alata.

Prateći trendove poslednjih nekoliko godina, koji su direktno posledica novonastalih oklonosti nakon pandemije Korona virusa, kao i promena koje je izazvala, dolazimo do još jednog dela nedovoljno usluženog broja zainteresovanih posetilaca.

Naime reč je o porodicama sa frilens poslovima, neke i sa decom predškolskog uzrasta, koje su pre svega u vremenskoj mogućnosti da zakupe smeštaj na duži vremenski period od uobičajenog.

Takođe primećujemo  da postoji i solidan broj starijih putnika, koji radije koriste boravak na moru mimo udarne, letnje sezone, u mesecima pre i nakon. Zato Vas pozivamo da postanete naš saradnik i da na našem sajtu oglasite smeštajne kapacitete kojima raspolažete, kao i da uzmete učešće u kampanjama koje pažljivo osmišljavamo, a sve u cilju privlačenja što više posetilaca našeg sajta, a Vaših apartmana.